Wie is Berry ?

 

 

 

Berry Karsemeijer houdt zich al decennia lang bezig met spiritualiteit. Eigenlijk was het van kinds af aan voor haar de normaalste zaak van de wereld dat ze veel wist en kon voelen, maar raakte dat  beetje bij beetje kwijt. Tot ze uiteindelijk een bijna dood ervaring had die haar wakker schudde. ‘Ik ben volgens mij teruggekomen om nog het een en ander af te maken en aan anderen te leren. Ik heb geen draaiboek meegekregen en ben daarom eerst allerlei dingen zelf gaan ervaren. Om te beginnen met Transcendente Meditatie, Bach Remedies, etc. Op een gegeven moment heb ik een initiatie gehad en sindsdien heb ik weer die ervaringen die ik als kind had. Ik ben als het ware weer een open doorgang. Maar nog steeds werkt het voor mij zo,dat ik eerst alles voor mezelf moet ontdekken, voordat ik het aan anderen kan doorgeven. Net als met de Polariteitsmassage die ik vaak gebruik ,omdat dit op alle vlakken doorwerkt. Ook over de Bowen techniek ben ik heel enthousiast, maar voeg daarbij wel zelf een stuk communicatie  toe. En zo zijn er vele vormen op mijn weg gekomen om zo mijn eigen vorm te creëren.  Zoveel mensen, zoveel vormen. Mensen aan het denken te zetten over hun eigen situatie. Uitdrukkingen als : “Je moet ermee leren leven”, “Het zit tussen je oren” en “Dat heb je jezelf aangedaan”, daar kan ik niets mee. ‘Je bent nooit te oud om te leren en je hebt altijd de mogelijkheid om anders naar de dingen te kijken. Ik help daar graag bij als tijdelijke spiegel. Het resultaat waar ik met  Inzichtelijk Coaching naar toe werk en waar ik erg van geniet is dat mensen na afloop het gevoel uiten : “Ik ben ontzettend opgelucht en blij.” 

 

Alleen in het heden ,

kun je het verleden helen.

 

 

 

Ieder mens heeft een eigen levens verhaal